VOOR JOU

Welk coachtraject past bij jou?

Zit je even laag in je energie, lopen 'dingen' niet lekker en heb je behoefte aan een inspirerende oppepper? Of ga je na een burn-out weer met jouw eigen bedrijf aan de slag en heb je besloten het dit keer rustig aan te doen én met ondersteuning? Hieronder staan de mogelijkheden van eenmalige wandeling tot een jaartraject.

Slakkentempo

Een jaar voor jezelf

Dit programma is speciaal voor ondernemers die vanuit een burn-out weer aan de slag willen gaan. Je gunt jezelf de tijd om in je eigen tempo te ontdekken welke manier van leven en werken bij jou past.

Aangepast aan jouw energielevel, met compassie voor wat zich aandient. Je veerkracht vergroten en met plezier aan je eigen toekomst werken.

Slakkentempo

5 wandelingen coachtraject

Heb je het gevoel dat je bent vastgelopen? Ervaar je al langere tijd stress en ben je bang om verder af te glijden? Ben je vaak prikkelbaar, ongeduldig en moe? Of lig je ’s avonds wakker van het piekeren?
Voorkom dat je in een burn-out beland. Door te tijd te nemen om naar jezelf te luisteren, ontdek je welke weg je moet inslaan op deze kruising.

Pink sky- Hannie Vermeer

Inspiratiewandeling

Je weet het even niet meer. Je draait in kringetjes om je eigen gedachten en overtuigingen heen en dat brengt je niets nieuws. Eén wandeling, jij en ik. De zon zien opkomen, een inspirerend gesprek, andere invalshoeken.

Ik stel je met liefde vragen die je misschien niet meteen kunt beantwoorden maar die je wel aan het denken zetten. Eén wandeling, jij en ik. Ik kijk ernaar uit.

Pink sky- Hannie Vermeer

Themawandelingen (groepen)

Regelmatig organiseer ik themawandelingen voor iedereen die het fijn vindt om in de natuur te zijn. De thema’s variëren en soms nodig ik iemand anders uit om de wandeling vanuit haar/zijn expertise te begeleiden. Trefwoorden: verbinding, levenslust, respect en compassie.