persoonlijke schrijfcoaching

Meer info

Schrijven leer je niet uit een boekje. Het is net als fietsen, zwemmen en seks. Je moet het doen, om er beter in te worden. En als je merkt dat je steeds een stapje vooruit gaat, ga je het óók steeds leuker vinden. Tja, en dan is het cirkeltje natuurlijk rond. Je gaat dus beter schrijven door het te doen. Het liefst vaak en vol overgave – maar dat laatste is misschien wat te veel gevraagd.

Echt goed word je pas als je goed onderbouwde en heldere feedback krijgt. Niet van je liefje, vrienden of familie. Die vinden namelijk alles wat je schrijft geweldig. En trouwens, als ze dat niet vinden, zouden ze dat dan ook eerlijk tegen je zeggen?

Precies. En daarom heb je feedback nodig van een professional. Iemand die al jaren elke dag met tekst bezig is. Iemand die zelf heeft ervaren dat je in kleine stapjes, grote stappen vooruit gaat. O, wacht… dat ben ik!

Schrijftips, online cursussen, webinars en Facebookgroepen… niet jouw ding?

Mooi, want daar doe ik ook niet aan.

Schrijfcoaching is heel persoonlijk en dat is ook de reden waarom ik geen standaard programma, lessen of opdrachten heb klaarliggen. Ik wil zo veel mogelijk op jouw vragen en behoefte inspelen.

Daarom is het belangrijk om eerst te bepalen waar jij nu staat en waar je voor schrijft. Ik deel graag mijn kennis en inzichten, die voor jou waardevol zijn. Geen verplichte kost maar informatie die jou meteen verder helpt.

Je kunt hierbij denken aan allerlei zaken die met online copywriting, schrijven voor het web en bloggen verbonden zijn. Ik heb zelfs een menukaart voor je samengesteld zodat je een idee hebt waar ik je bij kan helpen. Geef me vijf weken waarin ik je laat verbazen over jezelf.

Hoe ziet dat eruit in de praktijk?

Tijdens een intake brengen we in kaart wat je behoefte is en wat je doelen zijn. Vind je het leuk om dit tijdens een wandeling te doen, dan ben je welkom in de polders bij Breda! We stellen doelen vast en ik geef je veel stof om over na te denken.

Even concreet: we zien elkaar twee keer per week en jij gaat je vijf weken lang helemaal onderdompelen in het verbeteren van je schrijfstijl.

Tussen de sessies door ben je dus hard aan het werk maar ik laat je niet stikken: je mag me onbeperkt mailen als je tussendoor vragen hebt.

Vijf weken lang een betrokken sparringpartner, je eigen hoofdredacteur die met je meeloopt

Dat levert jou niet alleen betere teksten op maar ook nieuwe ideeën, technische tips, inspiratie, zelfvertrouwen en lef. Als ik iets niet weet, is er vast wel iemand in mijn netwerk die het wél weet.

Na vijf weken buffelen en tien sessies verder, heb je natuurlijk een aantal blogs of columns geschreven die je kunt publiceren. En wat je hebt geleerd, dát neemt niemand jou meer af!

Geef toe: je voelde kriebels hè?

Dit wil je. Denk je.
Want met de wens komen ook de twijfels en de vragen… Nou, dan bél je me toch gewoon. Vraag maar raak. Lijkt het je dan nog steeds iets? Dan plannen we een intake. En pas dáárna hoef je te beslissen of je wil of niet. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor mij.

Brochure Persoonlijke Schrijfcoaching downloaden

06- 13 59 30 44 | [email protected]

 Padakker 36, 4824SR, Breda

BTW nummer: NL 137187750 B01 | KvK 20169938

 Algemene Voorwaarden | rek.nr: NL55ABNA0831823070

LOTTY ROTHUIZEN

LOTTY ROTHUIZEN

Online Copywriter en Columnist

Lotty heeft haar vakkennis en creativiteit de afgelopen jaren gebruikt om omzet te maken voor haar opdrachtgevers. Nu geeft ze deze waardevolle kennis graag door aan ondernemers die op originele manier willen schrijven voor hun eigen website.

Je leert luisteren, kijken en denken als een copywriter. Met oog voor nuance en gevoel voor humor. Theorie gaat leven in opdrachten die direct toe te passen zijn in de praktijk.

06- 13 59 30 44

[email protected]

 Padakker 36, 4824SR, Breda

BTW nummer: NL 137187750 B01

 KvK 20169938

Na 2 dagdelen met Lotty heb ik veel inzichten gekregen. Ik begrijp nu hoe zoekmachines werken en hoe ik mijn teksten zó kan schrijven dat ik invloed uitoefen op de vindbaarheid van mijn website.

Sandra van Nispen

Mindfulnes Trainer, www.sandervannispen.nl

Lotty is een geduldige en toegankelijke trainer. De tijd vliegt voorbij en dat gebeurt alleen when your having fun! Over theorie en praktijk is goed nagedacht

Tommy Faasen

Lotty geeft scherpe feedback en schrapt al het wollig taalgebruik of onechtheid eruit.

Heidi Blaauw

Eigenaar, www.inhethart.com

Grootste struikelblok blijkt voor mij: denken dat ik het niet kan. Of denken dat anderen het beter kunnen. Nu word je aan het werk gezet en creatief uitgedaagd. En dat valt in eerste instantie niet mee.

Marcella Metsemakers